11.07.2010 г., 11:09 ч.

* * * 

  Поезия
333 0 0

Блажени нисшите

       ДУХОМ.

 

Тихи, смирени,

   кротки, добри.

В любовта си блажени

      след Него вървят.

 

Покорни на Духа

те крачат.

 

Непокорните духом

наоколо – грачат.

© Благодат Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??