Тръгна, тръгна си сам
без думи, но с много болка от тях.
Тръгна, продължи без мен
без поглед назад, в миг неизживян.
Дойде с любящо сърце,
а сега си тръгваш с две.
Дойде и любов ми донесе,
а сега без чувство всичко си вземаш.
Отивай, хайде върви,
не се замисляй - всичко открадни
и спомени, и мисли, и думи -
всичко си вземи!
Бягай - аз няма да те гоня.
По-добре от тебе в мене нищо да няма.
С всеки следващ празнотата ще запълня
и някой ден откраднатото ще си върна.
© Христина Леонска Todos los derechos reservados