...Лудо чувство...
Затварям очите си и
те чакам с нетърпение
да ме хванеш за ръце
и да полетим към небесата;
да ме заведеш отново
в мига на изненадата,
в това лудо чувство,
на изумление бездумно,
даващо форма на въздишка;
на изразяване и на мечти
на искрата в мисълта,
на лъчите в душата...
на оплакване, на писклив вой,
на тихо и щастливо мъченичество;
на най - красивата песен,
на болка, плач и вопъл,
на живот, на въздух и на радост
на приказка, на стих, на полет
на цвят, на смисъл, на съдба
на това, което чувства сърцето ни...
Някои казват, че е вдъхновение,
други пък, че е проклятие
ние просто го наричаме обичане-
Това безкрайно приключение-
прегърнати от толкова любов:
извайваме и сбъдваме тази лудост ...
© Лили Вълчева Todos los derechos reservados