30 ene 2014, 17:57

* * * 

  Poesía
417 0 1

сънища в реалността, 

реалности в сънищата...

истини...

ограбени мисли,

откраднати истини...

синева и спомени,

спомени и светлина...

събуждане

и страдание

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??