14 ene 2021, 5:47

Фалшив 

  Poesía » Formas graves
227 1 5

Към залеза, когато тръгна

нищо няма аз да взема.

Струните си ще изтръгна

със последната поема.

 

Време ли е сам да млъкна,

че не чувствам нова тема?

В сенки минали замръкна

всяка търсеща дилема.

 

Още чакам... и не идва

песента й лекокрила.

Докога ще ме изпитва?

Не остана в мене сила.

 

Искам да съм полъх жив,

но не съм... и съм фалшив.

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??