13 mar 2013, 8:05

Фалшиви писма 

  Poesía » De amor
499 0 0

Плачех, давех се в сълзите,

молех се за мъничко любов.

Падах духом, губих се във мрака,

виках те, но ти не чу моя зов.

 

На парчета сърцето ми разби,

казваш "за друг думите пази".

Писмата ми фалшиви били,

не ти изнася, че те обичам, нали?

 

За кого думите да пазя?

Като за тебе са само те.

За любовта ти на колене ли да лазя?

Това ли искаш? - отговарям с твърдо - "НЕ".

© Пролетното момиче Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??