24 oct 2017, 16:01

Фалшиво 

  Poesía
699 0 3

Всичко е толкова фалшиво,
един се смее истерично,друг се сърди,
в очите им пламъчета подскачат игриво,
всички са загубили разсъдъка си.

 

Няма вече истински чувства и емоции
в този фалшив,

измислен свят,
има само маски и лоши помисли,
това е животът на 21 век.

 

Шепа хора са останали
интелигентни, истински и мъдри,
те самотни са станали,
никой не ги разбира,но всеки знае да съди.

 

Защо царува фалшивото,
когато животът е толкова прекрасен,
да се прогони от него сивото,
ще отвори на истинността свят необятен.

© Диана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??