Фантасмагории красиви, страшни и смешни
в главата ми постоянно се създават и живеят.
Избиват в пламъците леда от проблеми и схеми,
вдъхвайки живот и посоката ми да променят.
Толкова безчувстие човек може да събере,
така лошо да тръгне, да спадне, та да оклюма.
Време е нещо така малко скандално да те убоде!
Време е някак съдбата в щастие да те сънува!
Как ли става тоя весел номер? Къде, какво точно да бутнеш?
Може би е време да спреш и да се огледаш наоколо.
Така че да ти кацне врабчето и чисто нов да се събудиш.
И тогава да се успокоиш, да се усетиш, усмихвайки широко!
Бърникам си в съзнанието, за да се самонастроя за щастие.
Уповавайки се на веруюто, че „Поискаш ли, ще ти се даде!“
Пожелавам си цял тон от сполука и главно участие
в новия филм: „Той си пожела и взе, че му дойде!“
© Дан Дан Todos los derechos reservados