29.05.2012 г., 21:30 ч.

Фантасмагории 

  Поезия » Друга
585 0 0

Фантасмагории красиви, страшни и смешни

в главата ми постоянно се създават и живеят.

Избиват в пламъците леда от проблеми и схеми,

вдъхвайки живот и посоката ми  да променят.

 

Толкова безчувстие човек може да събере,

така лошо да тръгне,  да спадне, та да оклюма.

Време е нещо така малко скандално да те убоде!

Време е някак съдбата в щастие да те сънува!

 

Как ли става тоя весел номер? Къде, какво точно да бутнеш?

Може би е време да спреш и да се огледаш наоколо.

Така че да ти кацне врабчето и чисто нов да се събудиш.

И тогава да се успокоиш, да се усетиш, усмихвайки широко!

 

Бърникам си в съзнанието, за да се самонастроя за щастие.

Уповавайки се на веруюто, че „Поискаш ли, ще ти се даде!“

Пожелавам си цял тон от сполука и  главно участие

в новия филм: „Той си пожела и взе, че му дойде!“

© Дан Дан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??