17 ene 2008, 17:09

Фантазия 

  Poesía » De amor
884 0 4

Искаш ли ме? Отведи ме.

Преведи ме през пътеки стръмни,

през море дълбоко ме води.

В твоя свят ме отведи.

Сладкопойни птици да летят,

а потоците отдолу нека си шумят.

Нека всичко е магия!

Феи във блестящи дрехи да прелитат,

а магьосници доброто да зачитат.

Да няма зло, а само обич.

Заведи ме до звезди сияйни,

на вълните да поспим.

Облаците да ни носят,

вятър нежен да развява всичките мечти.

Хайде, отведи ме! Нека е магия...

                                                              ζ

© Михаела Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??