29 oct 2013, 8:02

Фантазия 

  Poesía » De amor
570 0 3

Не! Не! Не разстоянието ни дели...
Нищо! В мислите ни май е всичко...
Свободен съм. Свободна си, нали?
Реално сме обвързани от всичко...

 

Неусетно си минава ден след ден...
Така монотонно животът отминава...
Живи. Аз без теб и ти без мен :(
Реално фантазията продължава!

© Красимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??