29.10.2013 г., 8:02 ч.

Фантазия 

  Поезия » Любовна
568 0 3

Не! Не! Не разстоянието ни дели...
Нищо! В мислите ни май е всичко...
Свободен съм. Свободна си, нали?
Реално сме обвързани от всичко...

 

Неусетно си минава ден след ден...
Така монотонно животът отминава...
Живи. Аз без теб и ти без мен :(
Реално фантазията продължава!

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??