Кажи ми,
искаш ли да тръгнеш с мен,
във времето, пространството?
Да дойдеш с мен,
където всичко е различно,
там в тайнственото,
непознатото,
където сивотата забранена е,
животът пъстър е
и много цветно пърха,
където Обичта е истинска,
фантазиите реалност са
и болката я няма,
страхът избягал е,
душата е свободна
и е истинска,
без фалш и маска,
без гримаса,
без самосъжаление?
Кажи ми,
ще си позволиш ли
да бъдеш ти различен,
да бъдеш този,
който искаш,
с мен?
© Мартина Todos los derechos reservados