19 dic 2010, 0:51

Фатално привличане 

  Poesía » Erótica
1539 0 13

 

Фатално привличане...

с привкус на аромат ЛаРош.

Уиски с лед, загадъчно събличане

във нажежена, знойна нощ...

 

Искри прехвърчат архаични

при сблъсъка на четири очи.

Танцуват емоции първични,

а въздухът мълчи.

 

Изгарят се пръстите търсещи,

в косите прелитат звезди

и потъват задъхани, бързащи,

а тишината уханно блести!

© Румяна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??