19.12.2010 г., 0:51 ч.

Фатално привличане 

  Поезия » Еротична
1512 0 13

 

Фатално привличане...

с привкус на аромат ЛаРош.

Уиски с лед, загадъчно събличане

във нажежена, знойна нощ...

 

Искри прехвърчат архаични

при сблъсъка на четири очи.

Танцуват емоции първични,

а въздухът мълчи.

 

Изгарят се пръстите търсещи,

в косите прелитат звезди

и потъват задъхани, бързащи,

а тишината уханно блести!

© Румяна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??