Не вярвам във магии, в чудеса,
не вярвам и в безкористното дело,
не вярвам да спася света
и знам – не съм момиче смело.
Не искам всичко да е в мен,
не искам и богатства, злато,
не ми е нужен и прекрасен ден,
защото се усмихвам аз, когато…
Когато си до мен и спиш,
когато ме усмихваш като луда,
когато във ръка ръката ми държиш,
когато с теб не трябва да съм друга.
Не, нямам нужда от света,
когато той е в теб и твоята усмивка –
какво прекрасно нещо е това,
че щастието във ръцете ми притихва.
© Яна Todos los derechos reservados