7 jun 2012, 11:02

*** 

  Poesía » De amor
1583 0 11

***

Свян и подивяла страст – това си,
награда за избрани рицари.
За мене – неродèно щастие
и тъжна, но красива приказка.
Обичам те.

 

© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??