Jun 7, 2012, 11:02 AM

*** 

  Poetry » Love
1591 0 11

***

Свян и подивяла страст – това си,
награда за избрани рицари.
За мене – неродèно щастие
и тъжна, но красива приказка.
Обичам те.

 

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??