7.06.2012 г., 11:02 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
1567 0 11

***

Свян и подивяла страст – това си,
награда за избрани рицари.
За мене – неродèно щастие
и тъжна, но красива приказка.
Обичам те.

 

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??