19 sept 2017, 22:56

... 

  Poesía » De amor
379 0 0

Без теб ,аз пак ще продължа

да живея.

Любовта която ти ми подари,

ще я пазя.

Години, години

от сутрин до вечер,

да мисля за теб, обещавам.

Загубих те, но любовта остана.

Една красива звезда свети 

в моето сърце.

Така изглежда твоята любов.

И тя ще продължи да свети,

докато моето сърце тупти.

© Наско кирилов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??