2 ago 2009, 21:49

Феникс 

  Poesía
1625 0 6

Пепел...

По циферблата на стенния часовник...

На ръба на времето

един феникс възкръсва.

 

© Христина Маджарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??