2.08.2009 г., 21:49 ч.

Феникс 

  Поезия
1622 0 6

Пепел...

По циферблата на стенния часовник...

На ръба на времето

един феникс възкръсва.

 

© Христина Маджарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??