23 jun 2015, 7:51

Феята 

  Poesía
610 0 0

Палавите ѝ очи, малки и красиви,

се крият под дългите коси игриви,

непостоянна, излъчва ярко сияние,

свръхестествените сили са ѝ мания.

Малки духове, в легенди записани,

същества от митологията орисани,

с ефирни криле по ефимерна алея –

пърха… И изчезва капризната фея.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??