23 июн. 2015 г., 07:51

Феята 

  Поэзия
615 0 0

Палавите ѝ очи, малки и красиви,

се крият под дългите коси игриви,

непостоянна, излъчва ярко сияние,

свръхестествените сили са ѝ мания.

Малки духове, в легенди записани,

същества от митологията орисани,

с ефирни криле по ефимерна алея –

пърха… И изчезва капризната фея.

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??