14 ene 2011, 21:10

* * * 

  Poesía » Otra
672 0 2

Навън днес колко е хубаво времето,
малко е хладно, може малко мъгливо,
малко може и дъжд да поръси,
на много места посято е семето,
то времето си чака, да може игриво
навън да покаже носа си...

© Дончо Антонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Така се прави- на много места се сее, пък където намери благодатна почва...
Propuestas
: ??:??