Jan 14, 2011, 9:10 PM

* * * 

  Poetry » Other
616 0 2

Навън днес колко е хубаво времето,
малко е хладно, може малко мъгливо,
малко може и дъжд да поръси,
на много места посято е семето,
то времето си чака, да може игриво
навън да покаже носа си...

© Дончо Антонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Така се прави- на много места се сее, пък където намери благодатна почва...
Random works
: ??:??