14.01.2011 г., 21:10 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
693 0 2

Навън днес колко е хубаво времето,
малко е хладно, може малко мъгливо,
малко може и дъжд да поръси,
на много места посято е семето,
то времето си чака, да може игриво
навън да покаже носа си...

© Дончо Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Така се прави- на много места се сее, пък където намери благодатна почва...
Предложения
: ??:??