26 dic 2008, 23:09

  Poesía » Del paisaje
559 0 2
По пясъкът личаха стъпките им.
Малки, изящни, все още недокоснати
от солената морска вода.
Слънцето точно изгряваше.
Жарката му осанка беше величествена,
открояваше се на бездиханното небе
и рисуваше, рисуваше…

© Ирена Чалъкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??