12 abr 2014, 23:41

Филм 

  Poesía
460 0 0

ако лентата
онази филмовата
се скъса
преди последния
от всички последни
моменти
живот ли е било
и кой изобщо
го е гледал

© Мария Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??