1 ene 2008, 16:31

Филм 

  Poesía » De amor
828 0 13
 

ФИЛМ

 

 

Видя  ли ме ти снощи по канала,

който гледаш всяка нощ сама?

От твоя телевизор, в твойта стая,

видя ли, че я няма любовта?

 

Или превключи - другата програма

с геройски екшън, без сюжет е май?

И този филм ще свърши както ние -

Голямата любов с фатален край.

 

Така е във живота, и във филма -

очакваме началото с надежда...

Горим, подвластни на любов нелепа,

а после мразим филма, че подвежда!!?

 

Съзнаваме, че всички са артисти,

а не живот  това е! Просто филм.

Артистите си тръгват уморени,

поели по безпътния си друм.

 

И аз те гледах снощи по канала,

защото зная - гледаш го и ти.

Затворени във две различни стаи,

където любовта дълбоко спи. 

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??