ФИЛМ
Видя ли ме ти снощи по канала,
който гледаш всяка нощ сама?
От твоя телевизор, в твойта стая,
видя ли, че я няма любовта?
Или превключи - другата програма
с геройски екшън, без сюжет е май?
И този филм ще свърши както ние -
Голямата любов с фатален край.
Така е във живота, и във филма -
очакваме началото с надежда...
Горим, подвластни на любов нелепа,
а после мразим филма, че подвежда!!?
Съзнаваме, че всички са артисти,
а не живот това е! Просто филм.
Артистите си тръгват уморени,
поели по безпътния си друм.
И аз те гледах снощи по канала,
защото зная - гледаш го и ти.
Затворени във две различни стаи,
където любовта дълбоко спи.
© Иван Иванов Всички права запазени