10 oct 2015, 20:03

Философия 

  Poesía » Filosófica
275 0 1

ФИЛОСОФИЯ

 

Не мисля, че защото нямам време,

не се оглеждам, Огледало, в теб!..

О, срам  ме е, че Съвестта ми дреме,

и търся Истината  в своя джоб…

 

Аз знам  света не се  върти  край мене...

Но аз се блъскам  в тоз водовъртеж…

Като костилка  съхне мойто семе!

И моите мечти  все ходят пеш…

 

Живях живот  във    преходното време!

И вечно  бях далече от целтта!

Но   казвам  ви,  че  бе добре за мене:

от всичките срани видях света

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??