8 dic 2009, 0:15

Философия на живота (вдъхновение) 

  Poesía » Otra
854 0 1

И приказка, и мечта,
и думи без смисъл.
Моят живот е това,
което някой друг е измислил.

И книги, и думи,
и букви, и срички,
писалки и листи
са мойте сестрички.

Наивна, щастлива,
често глупава и замечтана.
Такава е мойта реалност,
доста често неразбрана.

Безкрайни надежди,
вяра в доброто.
Краят ще каже
верен ли ми е бил подходът.

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??