15 jul 2006, 22:45

follow me.. 

  Poesía
1086 0 5
толкова я харесвах
а напоследък се хванах че започвам да я обичам
до болка
до кожа
до съпреживяно
влезе в мене
и е такава koгато е вечер..
сутрин е друга
сутрин е
светла
и еротична
и ми е вътре до
еретичност
за нея докато пия кафе нямам думи -
само мисли
и все неприлични.

© И.Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??