15.07.2006 г., 22:45 ч.

follow me.. 

  Поезия
1080 0 5
толкова я харесвах
а напоследък се хванах че започвам да я обичам
до болка
до кожа
до съпреживяно
влезе в мене
и е такава koгато е вечер..
сутрин е друга
сутрин е
светла
и еротична
и ми е вътре до
еретичност
за нея докато пия кафе нямам думи -
само мисли
и все неприлични.

© И.Маркова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??