My feelings are like fire
and I not be a liar,
you're my desire!
Do not be afraid
my very dear,
from my tear.
I'm happy
because you're here.
And I want to share
for you I care,
my little bear.
© Иван Иванов Todos los derechos reservados
Напомни ми на песента на Елена Папаризу.