22.08.2013 г., 22:26 ч.

For you I care 

  Поезия » Любовна
1554 0 1

My  feelings are like fire

and I not be a liar,

you're my  desire!

 

Do  not be afraid

my very dear,

from my tear.

I'm happy

because you're  here.

 

And I  want to share

for you I care,

my little bear.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??