23 jun 2013, 14:50

Формула за оставане 

  Poesía » De amor
672 0 7

---


Запомни ме такава — оставаща —
с доверчиви очи в тишината.
Не мисли, и не ми обещавай
време — стига ми обич призната.


Подредих се в света ти — на рафта
за хавлиено меко сънуване.
Всеки път до теб лесен и прав е,
и от мене — с любов пропътуван.


В тънък възел скрих няколко формули
за пространство и допир на устни.
След целувките — диви, безформени —
как, кажи, от ръце да те пусна?


И нараства мълвата, подета
от очи — завистливи до колапс.
Аз броя наум крачки, додето
стискам връзката ключове в джоба си...

 

 

---

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??