18 may 2011, 23:14

Фотографии… 

  Poesía » De amor
456 0 4

Акварелът се нарича "Актриса" и е дело на майстор, рисувал декорите на над 50 филма в студия "Мосфилм" и други филмови центрове.  Нарича се Валентин Николаевич Вырвич. Открих го в един сайт съвсвм случайно... И много се радвам!
Стихът... заформя трилогия с "Полунощ" и "В залата".
Така се получи...
Ще се радвам, ако ви хареса!
Б.

Понякога…

Понякога поглеждам

най-бездумно

към албума ти

и знам, че често

правиш същото…

Да! При мен -

далеч по-бледо е,

за разлика от

твойте -

приказни разцветници…

А после…

После в тъмнина,

пробягала до къщите

безлунно,

убивам и затварям

всички блясъци,

дошли да върнат

Времето отнякъде…

Чете ли някой

стари

вестници?

 

Б. Калинов

17.05.2011г.

Пловдив

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??