1 dic 2012, 23:57

[фрагменти] 

  Poesía » De amor
469 0 0

имат те история
бенки по лицето ти
очертаваща съзвездие
на мисли неизказани
свят на нелогичност
анти-аксиоматичност
две прегради срутени -
в желание за близост
порив да ме видиш -
фрагментарни диалози
смелостта е в смисъла
на усмивката във четири   
 ----
имат те история
бенки по лицето ти
аз създавам смутове
прихващаш ги във полети.

© Сирарпи Мирзоян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??