30 mar 2012, 9:45

Фрезии 

  Poesía » Otra
454 0 0

ФРЕЗИИ като цитати от пролетта
сред нотите на Щраус
лилаво настроение
усмихнати витрини и здраве
си пожелават облаците
цветно Божие благоволение
като всяка хубава дама
природата и между сезоните
се маскира
правиш каквото поискаш
променяш реда
освобождаваш халите

не е лесно да обичаш
и да бъдеш обичан
когато небето пада.
©Автор: ДИАНА ЯНКОВА ПАВЛОВА

© Диана Павлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??