21 ene 2017, 8:40

Фурия 

  Poesía » Verso libre
990 0 1

Тръгвай, момиче, да живееш отивай!
Да бъдеш червена и синя робиня,
на тебе самата и твоята дрязга,
да надживееш живота - тръгвай, отивай!

Търсиш ли някой или слънцето искаш?
Бродиш самичка без срам и без страх.
Всеки пробождаш с дума-карфица -
"Път ми сторете, аз съм си аз!"!

© Жельо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??