15 jun 2024, 20:17

Футбол 

  Poesía » De humor
76 0 3

Пелето викат ми на село,
че много здраво лъжа.
В класацията съм начело,
езика си щом аз развържа.

 

На приказките я докарвам,
но стъпя ли аз на терена,
до топката и не припарвам,
за мене тя е вещ свещена.

 

Задача имам доста проста -
да гоня другите до дупка
и после брадва през краката,
червен картон и хайде чупка.

 

И щом заформи се търкала,
пред всички аз съм първи.
Понякога съм насинен,
понякога облян във кърви.

 

А вечер в кръчмата разказвам,
как мина футболната драма,

големи ластици разтягам,
от Бога даже нямам срама.

© Мом Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Петьо на село тъй се правят татуировките.
  • Само така, Пеле!
  • Е браво,...насинен и в кърви, вместо с тату
Propuestas
: ??:??