10 jul 2013, 20:00

Габарит на Любовта... 

  Poesía » De amor
633 0 0

Твоето докосване, мащерка в скута на душата,

целувката твоя, миризма на пролетта,

очите, два скъпоценни камъни зелени,

усмивката, източник на щастие и надежди! 

 

Докосни ме, влей поток живот във вените ми,

целуни ме и ми дай духа на младостта,

погледни ме, в очите ти легло ми направи,

усмихни се, да пия любов до старостта. 

 

Ела, миличка ела!

© Bojkov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??