Jul 10, 2013, 8:00 PM

Габарит на Любовта... 

  Poetry » Love
629 0 0

Твоето докосване, мащерка в скута на душата,

целувката твоя, миризма на пролетта,

очите, два скъпоценни камъни зелени,

усмивката, източник на щастие и надежди! 

 

Докосни ме, влей поток живот във вените ми,

целуни ме и ми дай духа на младостта,

погледни ме, в очите ти легло ми направи,

усмихни се, да пия любов до старостта. 

 

Ела, миличка ела!

© Bojkov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??