1 may 2020, 13:32

Галактика 

  Poesía » Odas y poemas
519 1 0

Звездите в очите ти са паднали
Изгубиха своя блясък
Сега забравени

 

Кичури коса впечатлени в съзвездие
Преди бродеха свободни
Сега в – клетка

 

Кожата ти наподобява празното нощно небе
Самотен цвят

 

Сърцето ти винаги ще бъде слънце в моя свят

© M. V. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??