18 may 2007, 16:27

ГАЛЕНА 

  Poesía
550 0 2
 

Галена бъди,

но и... разпалена.

Искрена шепти,

но и... пречистена.

Лунна и умна,

мъдра, добра!

Виждам,

с радост в сърцето -

ти си Любовта!

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??