22 may 2008, 16:02

Галено дете 

  Poesía » De amor
579 0 1
Аз искам тази нощ
да бъда с теб,
да галиш моите коси,
да ме докосваш
тихо със ръце, да бъда галено дете...

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??