16 mar 2013, 19:05  

Гастролни мисли 

  Poesía » De amor
603 0 3

---


Без тебе ден! Поеха на гастроли
очите ти и тръпнещите пръсти.
Изпратих те с тъга и нерв оголен —
смаляващи на рамото ми ръста.


Ще нижа ден и нощ — в герданче късо,
ще трупам обич, час по час — за тебе!
Нетърпелив, ти после ще го скъсаш,
ще рèшиш мисли с длан, наместо с гребен.


И лумвам в безконтролно предоверие.
Контролът е доказано безсмислен,
защото зная — с дъх неравномерен,
грехът ти тъмноок над мен ще плисне!

 

 

---

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??