20 dic 2007, 12:10

гатанка 

  Poesía » Para niños
6237 0 7

 Всички го обичат.

Край него се събличат.

На слънце се пекат,

рибки си ловят.

Вълните там лудуват

и корабите плуват,

мидички живеят,

гларуси се смеят.

Чайки покриват небето.

Какво е това? (Морето)

© Людмила Зарева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??